Promocyjne wejściówki do aquaparku Tatralandia
Relaks w basenach termalnych
Wypoczynek w gorących źródłach
Udany wypoczynek i dobra zabawa gwarantowana!

Polski weekend na Słowacji

Zimowy wypoczynek w białym królestwie dla Twojej rodziny!Zapraszamy wszystkich Polaków na Polski weekend na Słowacji w terminie 14-15.02.2014 w godzinach 09:00 - 16:00! Jest to jedna z największych imprez rodzinnych w tej części Europy.

Ośrodek Jasna Niskie Tatry pod Chopokiem zamieni się w zimowe centrum rodzinnej rozrywki. Muzyczne emocje, liczne konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, ufundowane m.in. przez firmy: HEAD, Wojas oraz właściciela ośrodka (spółkę Tatry Mountain Resorts) czekają na uczestników wspaniałej imprezy.

Niezapomniane atrakcje:

• symulatory sportów zimowych
  • slalom
  • test na refleks
  • śniegomistrze

Na zaśnieżonych stokach nie zabraknie emocji! Szykujemy mnóstwo atrakcji: dla indywidualnych turystów, jak również całych rodzin; dla dorosłych i dla dziecizapewnia Sylvia Artzova, zarządzająca ośrodkiem Jasna Chopok.Śniegomistrze, zawody slalomowe, namiot z symulatorami zabaw zimowych, fotobudka, w której będzie można zrobić i wydrukować niestandardowe zdjęcia. A o dobrą zabawę i atrakcje na stoku zadbają: DJ Floor, Robert Jarek oraz polskie dziewczyny. Liczymy, że po nartach rozkręcimy na stoku świetną zabawę après ski. Zapraszamy wszystkich chętnych w piątek i sobotę, w godzinach od 9.00 do 16.00 .

Polski weekend na Słowacji

Stokowi nowicjusze

Osoby, które zechcą nauczyć się jeździć na nartach, dostaną taką szansę. Mniej biegli w narciarskim czy snowboardowym rzemiośle będę mogli, podobnie jak w zeszłym roku, potrenować pod okiem gwiazd z Polski. W tym roku będą to m.in.: Marta Wierzbicka, Maria Niklińska i Przemysław Cyprjański, natomiast wsparcia udzielą im instruktorzy z Maxi Land na Bielej Puti.

Polski weekend ma uprzyjemnić wszystkim turystom pobyt w najlepszym narciarskim ośrodku na Słowacji, do dyspozycji amatorów białego szaleństwa mamy 29 km tras z pokrywą śnieżną od 40 do 80 cm śnieguzapewnia brand manager Sylvia Artzova.

Warunki są dobre, zdecydowanie najlepsze na przestrzeni 200 kilometrów. W tym sezonie zimowym przekazaliśmy turystom kolejne atrakcje: nowy wyciąg kanapowy na Lucky, nową panoramiczną restaurację Rotunda z przepięknym widokiem na góry, gdzie można zakosztować rumów z całego świata, w restauracji Van Roll króluje nowy master chef, który w unikalnych górskich wnętrzach, przy zapachu palącego się drewna kominkowego serwuje à la carte unikalne potrawy kuchni słowackiej i francuskiej, okraszone najprzedniejszymi winami z Toskanii. Wzbogaciliśmy również program II edycji Polskiego Weekendu. Jest kilka nowych konkurencji, mamy większą ilość nagród, a pogoda będzie sprzyjała zabawie na świeżym powietrzudodaje Sylvia Artzova.

Wschód słońca na stoku

Miłośników białego szaleństwa ucieszy na pewno informacja, iż Chopok Północny i Południowy czeka na nich już od godziny 7.00 - właśnie wtedy startuje specjalna oferta „Fresh Track”. W cenie 29 euro możemy śmigać po świeżo „wyratrakowanych” trasach, w otoczeniu niezwykłego krajobrazu i w promieniach wschodzącego słońca znad wzgórz, a na koniec jazdę można okrasić bogatym i sycącym śniadaniem w restauracji Van Roll Lukova na wysokości 1670 m n.p.m., które zamyka ofertę „Fresh Track”. Dla radości samodzielnego szusu na „sztruksie” i wykwintnego śniadania warto obudzić się wczesnym porankiem i w ten sposób wspaniale przywitać dzień. Atrakcja ta jest oferowana w ośrodku przez dwa dni w tygodniu, we wtorki i soboty.

14.02.2013, piątek

• Walentynkowa impreza z Dj Proffesor

15.02.2014, sobota

• Klub Music - 3 Dj

W śnieżnej fotobudce zamrozicie wspaniały czas spędzony na tym wydarzeniu, a lawina dobrej muzyki i zabawy zasypie Was podczas Polskiego Weekendu na Chopoku! Imprezę rozgrzeje Robert Jarek oraz wspaniałe gorące polskie dziewczyny! Przed Państwem wystąpią także Aretha i Marcin Urzędowski - live act FLOR!

Impreza odbędzie się w Niskich Tatrach, na Chopoku - przed Klubem Happy End.

Więcej informacji
Tatry Niskie, Słowacja

Relacja w TVN

Dla tych, którzy nie mogą być razem z nami 14-15.02.2014 pozostaje relacja na żywo w Dzień Dobry TVN. Zapraszamy!

Polski weekend na Słowacji<p>Zapraszamy wszystkich Państwa na Polski weekend na Słowacji! Impreza odbędzie się w terminie 14-15.02.2014 w Niskich Tatrach, na Chopoku!<p>

Zarezerwuj nocleg na Polski weekend na Słowacji!

Noclegi na Słowacji
Jasna - Niskie Tatry

Sprawdź inne miejsca na udany wypoczynek